fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Makelaar Bergen op Zoom

Heeft u de plannen om binnenkort uw woning te koop aan te bieden? Of zoekt u naar uw ideale droomhuis? Bij Makelaardij de Groot staan we u bij tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces. Dankzij onze betrokken aanpak en kennis op het gebied van de woningmarkt in Zeeland zorgen wij ervoor dat u tevreden kunt terugkijken op onze samenwerking. 

Makelaardij de Groot heeft jarenlange ervaring in de woningmarkt in en rondom Bergen op Zoom. Het is onze missie om u als klant zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. U staat bij ons op de eerste plaats.  Voor de verkoop of aankoop van uw woning in Bergen op Zoom en omgeving bent u bij Makelaardij de Groot op het juiste adres!

Makelaardij Bergen op Zoom 

Makelaardij de Groot staat voor daadkracht, toegankelijkheid en kennis. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Zowel tijdens het aankoop- als verkoopproces staat u als klant op de eerste plek. 

In en rondom Bergen op Zoom zijn wij een bekende naam en blijven we betrokken tijdens het gehele proces, vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Een aanpak die kopers en verkopers, gezien de positieve recensies, waarderen.

“Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!”

Neem contact op 

Makelaar Bergen op Zoom

Huis kopen Bergen op Zoom 

Bij het kopen van uw droomhuis komen er een aantal belangrijke zaken voorbij. Een prettige begeleiding is dan ook een must. Wij beschikken over de juiste expertise op het gebied van de woningmarkt in en rondom Bergen op Zoom. Wij kunnen altijd een mooie aanbod aan diverse woningen voor u aanbieden. Woning kopen Bergen op Zoom? Dat doet u bij Makelaardij de Groot.

Waarom wonen in Bergen op Zoom? 

  • Rustgevend wonen in het heerlijke Zeeland;
  • Veel water en natuur in de omgeving;
  • Nabij de Belgische grens; 
  • Gezellige stad aan de Binnenschelde.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Huis verkopen Bergen op Zoom

De verkoop van een woning vereist een aantal handelingen. Een betrokken makelaar die u helpt bij het beantwoorden van al uw vragen en het verlagen van de drempels is dan erg prettig. Daarnaast streven we natuurlijk naar de beste prijs voor uw woning. Dit doen wij door het maken van een aantrekkelijke presentatiefoto’s. Dankzij een ervaren fotograaf schieten we prachtige beelden van uw woning. Woning verkopen Bergen op Zoom doet u dus bij Makelaardij de Groot, waar persoonlijke aandacht voor de klant op de eerste plaats staat. 

Bekijk ons aanbod

Woning taxatie Bergen op Zoom

Hoe bepalen we de waardebepaling Bergen op Zoom? Bij de verkoop van uw woning wilt u uiteraard weten welke waarde uw woning vertegenwoordigd. Een taxatie uit late voeren kan antwoord geven op deze belangrijke vraag. Bij Makelaardij de Groot beschikken wij over de juiste kennis om uw woning op een kundige manier te kunnen taxeren. 

Wij bepalen de juiste marktwaarde van uw woning, waarbij we letten op de woningmarkt in en rondom Bergen op Zoom. Makelaardij de Groot heeft jarenlange kennis over de waardebepaling in de provincie Zeeland en kunnen een realistische taxatieprijs voor u formuleren.

Neem contact op