fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Makelaar Reimerswaal

Uw betrokken makelaar in de gemeente Reimerswaal

Als erkend makelaar in Yerseke, ook wel de parel van de Oosterschelde genoemd, zijn wij uw lokale expert voor al uw vraagstukken in de gemeente Reimerswaal. Makelaardij de Groot staat voor daadkracht, toegankelijkheid en kennis. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. 

Met jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u deskundig ondersteunen bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. Van Krabbendijke tot Kruiningen en van Yerseke tot Waarde.

Wilt u een woning kopen in de gemeente Reimerswaal? 

Het kopen van een nieuwe woning is een belangrijke en bovendien spannende fase in uw leven. Niet alleen verhuist u naar een nieuwe omgeving, u neemt ook een grote financiële en emotionele beslissing. Bij Makelaardij de Groot begrijpen we dit maar al te goed en staan we klaar om u waar nodig te ontzorgen. 

Wij kennen de gemeente Reimerswaal door en door en kunnen u dan ook voorzien van waardevol advies. We bepalen uw wensen in een kennismakingsgesprek, gaan voor u op zoek naar woningen die voldoen aan deze wensen en gaan desgewenst mee naar bezichtigingen. Ook voorzien wij u van een eerlijke mening en kunnen we ook een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen. Zo koopt u met alle vertrouwen uw nieuwe woning kopen.

Neem contact op 

Makelaar Kapelle

Verkoop uw woning met zorg en aandacht in Reimerswaal 

Als ervaren verkoopmakelaar begrijpen we dat het verkopen van een woning een belangrijke en vaak emotionele stap is. U verkoopt immers toch een stukje van uw leven. Niet alleen streeft u dan ook naar een goede verkoopprijs, u wilt ook dat de woning snel verkocht wordt. Bij Makelaardij de Groot houden we hier rekening mee en streven we naar een prettig verkoopproces dat aan al uw verwachtingen voldoet.

We beginnen met het in de verkoop zetten van uw woning en zorgen voor een optimale presentatie om de unieke charme van uw huis te benadrukken. Door middel van professionele foto’s en een effectieve marketingstrategie trekken we de aandacht van potentiële kopers en begeleiden we hen tijdens de bezichtigingen. Daarnaast helpen wij u het opstellen van het koopcontract en de sleuteloverdracht, waarbij we uw belangen en wensen altijd in het oog houden.

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Uw woning taxeren in Reimerswaal? 

Naast de aan- en verkoop van uw woning, bent u ook aan het juiste voor een professionele taxatie door Makelaardij de Groot. Een gevalideerd taxatierapport is bijvoorbeeld vereist wanneer u een hypotheek aanvraagt, de waarde van uw woning nodig heeft voor echtscheidingszaken, of uw huidige hypotheek wilt oversluiten voor een gunstiger rentepercentage.

Zodra wij de opdracht hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak met u of de verkopers maken voor het opnemen van uw woning of aangekochte woning. In de meeste gevallen kan dit al binnen enkele werkdagen. Tijdens een taxatie wordt onder andere gekeken naar de staat van het object, eventuele uitgevoerde verbeteringen of verbouwingen en de woonomgeving. 

Vervolgens ontvangt u een taxatierapport met onder andere de marktwaarde van het getaxeerde object, een omschrijving, het doel van de waardebepaling, een onderbouwing van het waardeoordeel en enkele referentie objecten.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Bij Makelaardij de Groot in Reimerswaal bent u verzekerd van

  • Een persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces
  • Een vast aanspreekpunt waar persoonlijke aandacht op 1 staat
  • Scherpe en eerlijke tarieven
  • Een betrouwbare makelaardij dat aangesloten is bij de brancheorganisatie VBO

Uw makelaar in de gemeente Reimerswaal: Laat u deskundig adviseren

Bij Makelaardij de Groot in de gemeente Reimerswaal staan we voor u paraat bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij zetten onze lokale kennis en jarenlange ervaring in het vak in om u deskundig te begeleiden. Zodat u met een tevreden gevoel terugblikt op onze samenwerking. 

Wij zijn dagelijks bereikbaar en nemen de tijd voor u om uw vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en uw wensen te begrijpen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u daar graag meer over.