fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

De makelaar van Oostdijk

Verkoop uw woning in Oostijk met de makelaar die gegarandeerd verkoopt 

Zoekt u een makelaar met wie u uw woning in Oostdijk wilt verkopen? Makelaar de Groot vindt het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze verkoopmakelaar en werkwijze. Een goede verkoopprijs en gunstige voorwaarden, dat is waar we op sturen bij het verkopen van uw huis. Niets meer, niet minder. Maar als u denkt dat het daar bij blijft, dan heeft u het mis. Onze makelaars gaan verder dan dat. 

Er breekt namelijk een leuke, maar ook spannende tijd aan. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop die veel geld waard is, maar u zet ook uw ‘thuis’ te koop. Er breken spannende weken aan. Wat krijgt u voor uw woning en hoe snel zal het allemaal gaan? We begeleiden en ontzorgen u tijdens dit proces. Dat waarderen onze klanten. 

 

Makelaar in Oostdijk die uw wensenlijst omzet in goede verkoopvoorwaarden

Tijdens de oriëntatiefase proberen we ontspannen, persoonlijk en tegelijkertijd professioneel uw wensen om te zetten naar gunstige verkoopvoorwaarden. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, maar ook met die van potentiële kopers. Dit vergroot de kans op de verkoop van uw woning in Oostdijk. Ervaar onze kennis en expertise over uw straat en plaats. Doordat we al jarenlang actief zijn in Oostdijk weten wij altijd de beste verkoopargumenten te vinden om uw woning te verkopen aan potentiële kopers.

Spreekt u dit aan? We brengen ons enthousiasme graag over. Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op 

Wat maakt makelaardij De Groot uniek? 

We verkopen uw woning in Oostdijk. Iedereen wil zijn woning graag verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. Daar doen onze makelaars dan ook hun uiterste best voor. Maar hoe doen we dat dan? Hoe garanderen wij de verkoop? 

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Uw woning bij de makelaar van Oostdijk aantrekkelijk gepresenteerd

Een huis verkopen is een spannende tijd. Zodra u kiest voor makelaar De Groot starten we met inventarisatie. Samen kijken we wat de verkoop mogelijkheden zijn. Wat is uw huis waard? Wat zijn uw wensen en voorwaarde? Uiteraard kunt u verwachten dat we gebruik maken van alle mogelijke presentatie middelen. Een ervaren vastgoedfotograaf zorgt voor al het benodigde fotomateriaal van uw woning, tuin en straat. Met een 2D en 3D tekening van uw woning in Oostdijk kunnen potentiële kopers een goede indicatie krijgen van de woning. Vervolgens gebruiken we dit materiaal voor de presentatie en de vindbaarheid van uw woning op de woningmarkt via Funda, Huislijn, VBO en op de website.

Wij verbeteren uw kansen op de lokale woningmarkt. Spreken de mogelijkheden u aan?

Leg uw wensen aan ons voor. Dan bekijken we samen hoe we onze succesformule in gaan zetten voor de verkoop van uw woning in Oostdijk. Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Hulp van de aankoopmakelaar voor het kopen van u woning in Oostdijk

Waar het verkopen van een woning relatief eenvoudig gaat momenteel, ondervinden kopers meer problemen. De verkoopprijs van woningen schieten door het dak en gaat in veel gevallen over de vraagprijs.

Uw wilt een huis kopen. Daarom kijkt u naar de mogelijkheden van de aankoopmakelaar in Oostdijk. U heeft uw droomwoning gezien en wilt graag iets ruimer wonen. Deze woning wilt u niet mislopen, maar u wilt ook weer niet te veel geld betalen voor de woning. Echter, heeft u al een aantal keer mis geboden. Wat nu?

Weten welke woningen er momenteel worden aangeboden bij Makelaardij De Groot?

Bekijk ons aanbod

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Makelaar De Groot staat als aankoopmakelaar naast u en heeft de volgende troeven in handen:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, schatten wij de waarde in, zo betaalt u nooit te veel.
  • Onderhandelings service, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • WIj weten welke documenten u moet aanleveren. Zo bent u sneller dan andere kopers. 

Dit geeft u zekerheid en een voorsprong ten opzichte van anderen bij het kopen van de woning. 

Wilt u geen financiële verrassingen, ontzorging als het gaat om onderhandeling en het aanleveren van alle documenten? Bij vragen altijd direct een antwoord? Schakel dan de aankoopmakelaar in Oostdijk.

Neem contact op