fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

De makelaar van Biezelinge

Een goed gevoel bij de makelaar die uw woning uit Biezelinge verkoopt

Denkt u na over het verkopen van uw huis in Biezelinge? De makelaar van Biezelinge helpt u graag verder. Vindt u het verkopen van uw woning ook een spannende gebeurtenis? Veel van onze recente klanten wel, want een woning heeft veel waarde en er is vaak een persoonlijke band opgebouwd met het huis. Daarnaast ontstaat er onzekerheid over de verkoopprijs, voorwaarden en hoe lang de woning te koop komt te staan. Want u wilt niet in de situatie komen dat u met twee huizen komt te zitten.

Een woning of appartement te koop zetten is niet zomaar iets. Dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw eigen ‘thuis’. Dat onderschatten wij dan ook zeker niet. Daarom werken we dubbel zo hard om zowel de maximale verkoopprijs als de meest gunstige voorwaarde voor uw woning in Biezelinge te krijgen.

Makelaar in Biezelinge die uw wensenlijst omzet in goede verkoopvoorwaarden

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor Makelaar de Groot kiezen. We zijn een makelaar met veel ervaring in Biezelinge  waardoor een klik wordt ervaren en er vertrouwen ontstaat. Er is een goed gevoel bij ons enthousiasme en kennis van zaken. De ontspannen sfeer wordt als erg prettig ervaren en wordt door veel klanten buitengewoon gewaardeerd.

WIj kiezen voor een professionele, maar persoonlijke samenwerking. Wilt u meer weten, vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of onze resultaten? U kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken. 

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis.

Neem contact op 

Te koop staand huis in Biezelinge

Waarom kiest u voor onze makelaardij uit Biezelinge

Uiteindelijk draait het voor u om maar één ding: mijn huis verkopen. Dat is dan ook direct de insteek vanuit de start van onze samenwerking.Uw huis verkopen in Biezelinge voor de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. Daarom schakelt u de makelaar van Biezelinge in.

Naast de garantie van de verkoop, draait het bij ons en voor u natuurlijk om een fijne samenwerking. Een persoonlijke, professionele en eerlijke manier van omgang. Omdat het een spannende periode is houden wij ook van een bepaalde informele en ontspannen sfeer. Dat is dan ook waar wij in willen uitblinken. Klanten waarderen onze manier van werken

Onze makelaar in Biezelinge zorgen samen met u, dat we uw woning gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces ontzorgen ze u volledig. Dankzij onze werkwijze weet u zeker dat u de maximale verkoopprijs krijgt voor uw woning.

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Onze unieke eigen wijze van verkoop 

Wat is uw huis waard? Per wanneer wilt u uit het huis zijn? Hoe zorgen we ervoor dat we niet met twee huizen komen te zitten? Wat zijn uw wensen en voorwaarde? Uiteraard kunt u verwachten dat we gebruik maken van alle mogelijke presentatie middelen. Een ervaren vastgoedfotograaf zorgt voor al het benodigde fotomateriaal van uw woning, tuin en straat. Met een 2D en 3D tekening van uw woning in Biezelinge kunnen potentiële kopers een goede indicatie krijgen van de woning. Al het fotomateriaal gebruiken we voor  de presentatie en de vindbaarheid van uw woning op de woningmarkt via Funda, Huislijn, VBO en op de website.

We kennen de woningmarkt in Biezelinge. Daardoor weten wij de de belangrijkste verkoopargumenten voor potentiële kopers. Spreken de mogelijkheden u aan?

Plan een afspraak

Makelaar Biezelinge

Koop in Biezelinge samen met onze aankoopmakelaar het door u gewilde droomhuis

Ook in de buurt van Biezelinge is de woningmarkt behoorlijk ontploft. Al jaren zijn er te weinig huizen en daar komt voorlopig geen verandering in. Het kan dus zijn dat er veel kopers zijn. Veel concurrentie dus. Verkoopprijzen gaan dikwijls over de kop. Voor een eerlijke en realistisch koopprijs schakelt u een aankoopmakelaar in.

Weten welke woningen er momenteel worden aangeboden bij Makelaardij De Groot?

Bekijk ons aanbod

Bent u klaar om uw droom woning te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Met onze aankoopmakelaar helpen we u verder:

  • We gaan uiteraard mee naar bezichtigingen, zodat we weten wat de woning waard is. 
  • Tijdens de onderhandeling geven we advies om uw bod niet te laag en niet te hoog in te zetten.
  • We regelen alle documenten, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

Wij voorkomen financiële verrassingen, nemen onderhandelingen over,leveren we samen met u de juiste documenten, taxeren de woning en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Biezelinge?

Neem contact op