fbpx

Makelaar Goes

Uw woning verkopen in Goes met een makelaar die uw plaats kent

Wanneer u op korte termijn uw woning te koop wilt aanbieden, of op zoek bent naar uw ideale droomwoning, is het prettig wanneer een betrokken makelaar u hierbij helpt. Bij Makelaardij de Groot begeleiden wij u tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces. Hierbij combineren we kennis van de woningmarkt in Zeeland met een persoonlijke benadering. Zo kunt u met tevredenheid terugkijken op onze samenwerking. 

Makelaardij de Groot heeft jarenlange ervaring in de woningmarkt in en rondom Goes. Hierdoor weten we wat er nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Bij ons staat u als klant op de eerste plaats. Voor de verkoop of aankoop van uw woning in Goes en omgeving bent u bij Makelaardij de Groot op de juiste plaats!

Makelaardij Goes

Makelaardij de Groot staat voor daadkracht, toegankelijkheid en kennis. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. In en rondom Goes zijn wij een bekende naam en blijven we betrokken tijdens het gehele proces, vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Een aanpak die kopers en verkopers, gezien de positieve recensies, waarderen.

Neem contact op 

Huis kopen Goes

Bij het kopen van uw droomhuis komen er een aantal belangrijke zaken voorbij. Het is hierbij belangrijk dat u prettig begeleid wordt. Makelaardij de Groot beschikt over de juiste kennis op het gebied van de woningmarkt in en rondom Goes. Hierdoor zijn we altijd in staat om een geschikt aanbod aan mogelijke woningen voor u te kunnen aanbieden. Woning kopen Goes? Dat doet u bij Makelaardij de Groot. 

Waarom wonen in Goes? 

  • Rustgevend wonen in het heerlijke Zeeland;
  • Veel water en natuur in de omgeving;
  • Nabij de Belgische grens; 
  • Gezellige stad met een uniek haventje. 

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Huis verkopen Goes

De verkoop van een woning vereist een aantal handelingen. Het is dan fijn wanneer een betrokken makelaar u helpt bij het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast streven we altijd naar de beste prijs voor uw woning. Dit doen wij door het maken van een aantrekkelijke presentatiefoto’s. Dankzij een ervaren fotograaf schieten we prachtige beelden van uw woning. Woning verkopen Goes doet u dus bij Makelaardij de Groot, waar persoonlijke aandacht voor de klant op de eerste plaats staat. 

Bekijk ons aanbod

Woning taxatie Goes

Hoe bepalen we de waardebepaling Goes? Wanneer u een huis koopt en een hypotheek wilt aanvragen, eist de geldverstrekker een taxatie door een gecertificeerde taxateur. Bij de verkoop van uw woning wilt u ook weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat u een geschikte vraagprijs kunt vaststellen. Met een taxatie krijgt u hier antwoord op. 

Wij bepalen de juiste marktwaarde van uw woning, waarbij we letten op de woningmarkt in en rondom Goes. Makelaardij de Groot heeft jarenlange kennis over de waardebepaling in de provincie Zeeland en kunnen een realistische taxatieprijs voor u formuleren. 

Neem contact op