fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Makelaar Goes

Uw betrokken makelaar in de regio Goes

Wanneer u op korte termijn uw woning te koop wilt aanbieden, of op zoek bent naar uw ideale droomwoning, is het prettig wanneer een betrokken makelaar u hierbij helpt. Bij Makelaardij de Groot begeleiden wij u tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces. We combineren onze kennis van de woningmarkt in Zeeland met een persoonlijke benadering. Zo kunt u met tevredenheid terugkijken op onze samenwerking en de succesvolle verkoop van uw woning of de aanschaf van uw nieuwe droomhuis.

Onze makelaars beschikken over de kennis en jarenlange ervaring op de woningmarkt in en rondom Goes. Zo weten we exact wat nodig is om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Bij ons staat u als klant op de eerste plaats. Voor de verkoop of aankoop van uw woning in Goes en omgeving bent u bij Makelaardij de Groot op de juiste plaats!

“Uw woning verkopen in Goes en omgeving, met een makelaar die uw plaats kent en de aandacht steekt in uw belangen.”

Makelaardij Goes: Waar daadkracht en kennis samenkomen

Makelaardij de Groot staat voor daadkracht, toegankelijkheid en kennis. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Dat doen wij door actief in te zetten op een doortastende aanpak, waarbij we onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt combineren met een toegankelijke benadering.

In en rondom Goes zijn wij een bekende naam en blijven we betrokken tijdens het gehele proces, vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Een aanpak die kopers en verkopers, gezien de positieve recensies, waarderen.

Huis kopen Goes

Bij het kopen van uw droomhuis komen er een aantal belangrijke zaken voorbij. Zaken die voor u niet dagelijks voorbijkomen, maar waar wij uiteraard wel vertrouwd mee zijn. Bij Makelaardij de Groot begrijpen we dat het kopen van een huis een grote stap is en daarom staan we klaar om u bij elke stap te begeleiden. Het is hierbij belangrijk dat u prettig begeleid wordt. Makelaardij de Groot beschikt over de juiste kennis op het gebied van de woningmarkt in en rondom Goes. Hierdoor zijn we altijd in staat om een geschikt aanbod aan mogelijke woningen voor u te kunnen aanbieden.

Woning kopen Goes? Dat doet u bij Makelaardij de Groot. 

Waarom wonen in Goes? 

 • Rustgevend wonen in het heerlijke Zeeland;
 • Veel water en natuur in de omgeving;
 • Nabij de Belgische grens; 
 • Gezellige stad met een uniek haventje.

Woning kopen of verkopen Goes

Huis verkopen Goes

De verkoop van een woning vereist een aantal handelingen. Het is dan fijn wanneer een betrokken makelaar u helpt bij het beantwoorden van al uw vragen. In een uitgebreid oriëntatiegesprek bespreken wij uw wensen en beoordelen wij de woning die we voor u gaan verkopen.

vervolgens is het zaak om de woning met de juiste aandacht te presenteren. We formuleren een effectief verkoop strategie om uw woning op de beste manier te presenteren aan potentiële kopers. Dit omvat onder andere het maken van professionele foto’s, het opstellen van een aantrekkelijke beschrijving en het creëren van een opvallende online en offline marketingcampagne.

Zo streven we naar een optimaal verkoopresultaat en de juiste match voor uw huidige woning. Als erkend verkoopmakelaar in Goes gaan wij net een stapje verder. Uw woning verkopen doet u met succes bij Makelaardij de Groot, waar persoonlijke aandacht voor de klant op de eerste plaats staat.

Woning taxatie Goes

Wanneer u een huis koopt en een hypotheek wilt aanvragen, eist de geldverstrekker een gevalideerde taxatie door een gecertificeerde taxateur. Bij de verkoop van uw woning wilt u ook weten wat de marktwaarde van de woning is, zodat u een geschikte vraagprijs kunt vaststellen. Onze ervaren taxateurs beschikken over uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en hanteren erkende methoden om de waarde van uw woning te bepalen. Met een objectieve en deskundige taxatie krijgt u een betrouwbaar inzicht in de waarde van uw vastgoed, verwerkt in een gedetailleerd taxatierapport.

Wij bepalen de juiste marktwaarde van uw woning, waarbij we letten op de woningmarkt in en rondom Goes. Makelaardij de Groot beschikt over uitgebreide ervaring en expertise in het bepalen van de waarde van vastgoed in de provincie Zeeland. Zo kunnen wij voor u een realistische taxatieprijs vaststellen.

Waarom u kiest voor Makelaar de Groot in Goes

 • Een persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces;
 • Een vast aanspreekpunt waar persoonlijke aandacht op 1 staat;
 • Scherpe en eerlijke tarieven;
 • Een betrouwbare makelaardij dat aangesloten is bij de brancheorganisatie VBO;

  Informatie aanvragen

  Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Vragen*

  Meer weten over onze makelaardij in Goes?

  Met veel plezier staan we voor u klaar voor de aan- of verkoop van uw woning. Bij Makelaardij de Groot kunt u rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een toegewijd team dat zich volledig inzet voor uw tevredenheid. In de regio Zeeland staan we bekend als een warme en betrokken partij waar u altijd met uw vragen terechtkunt.

  Wij zijn dagelijks bereikbaar en nemen altijd de tijd voor onze klant. Neem dan ook telefonisch, of via de mail contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in ons makelaarskantoor. Uw erkende makelaar in Goes begeleidt u graag.

  Een persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces;

  Een vast aanspreekpunt waar persoonlijke aandacht op 1 staat;

  Scherpe en eerlijke tarieven;

  Een betrouwbare makelaardij dat aangesloten is bij de brancheorganisatie VBO;