fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Makelaar Waarde

Uw betrokken makelaar in het mooie Waarde

Als ervaren makelaar in Reimerswaal zijn wij uiteraard ook bekend met Waarde, een van de charmante dorpen binnen deze gemeente. Met onze lokale kennis en ervaring in het makelaarsvak kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. 

In en rondom Waarde zijn wij een bekende naam en blijven we betrokken tijdens het gehele proces, vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Een aanpak die kopers en verkopers, gezien de positieve recensies, waarderen.

  • Persoonlijke aandacht op de eerste plaats
  • Uw betrokken makelaar in Zeeland
  • Voor de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning
  • Een vast aanspreekpunt gedurende de samenwerking
  • Aangesloten is bij de brancheorganisatie VBO

Neem contact op 

Makelaar Zeeland

Wilt u een woning kopen in de gemeente Waarde? 

Heeft u de wens om in de gemeente Waarde te wonen? Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een nieuwe woning, die voldoet aan uw wensen en waar u zich echt thuis kunt voelen.

Dat begint met een kennismakingsgesprek, waar we uw wensen in kaart brengen en onze eigen visie aan u toelichten. Vervolgens gaan we graag voor u aan de slag om potentiële woningen te vinden die perfect aansluiten bij uw wensen. Indien gewenst kunnen we vervolgens mee naar bezichtigingen en voorzien wij u van een eerlijke mening en deskundig advies. Ook tijdens de onderhandelingen, de sleuteloverdracht en het opstellen van het koopcontract staan wij aan uw zijde, zodat het hele proces soepel en stressvrij verloopt.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Verkoop uw woning met zorg en aandacht in Waarde

Heeft u plannen om uw woning te koop te zetten? Dan wilt u natuurlijk dat dit met alle zorg en aandacht wordt gedaan. Bij Makelaardij de Groot begrijpen we dat als geen ander. De verkoop van uw woning is immers geen dagelijkse bezigheid en vereist een professionele aanpak om het beste resultaat te behalen.

Wij zetten ons actief in om uw woning optimaal te presenteren, zodat potentiële kopers direct de waarde van het vastgoed zien. We zorgen voor een ijzersterke presentatie, maken kwalitatieve foto’s van de woning, begeleiden de bezichtigingen, en verstrekken alle benodigde informatie aan geïnteresseerde partijen. Ook helpen wij u bij de onderhandelingen en zijn wij uw betrouwbare adviseur tijdens het proces. Wel zo fijn!

Uw woning taxeren in Waarde? 

Ook voor de taxatie van een woning bent u bij ons op de juiste plaats. Of u nu een taxatie nodig heeft voor het verkrijgen van een hypotheek, het bepalen van de verkoopwaarde van uw woning, of voor andere fiscale doeleinden, wij helpen u graag. 

Zodra wij de opdracht van u hebben ontvangen, zal ik direct een afspraak met u of de verkopers regelen voor het opnemen van uw woning of de aangekochte woning. Meestal kunnen we dit binnen enkele dagen organiseren. Tijdens deze taxatie wordt er grondig gekeken naar de staat van het pand, eventuele uitgevoerde verbouwingen, en de omgeving waarin het zich bevindt. Bovendien zullen we enkele foto’s maken ter referentie. Het taxatierapport dat daaruit volgt zal onder andere de marktwaarde van het getaxeerde object bevatten, een uitgebreide omschrijving, het doel van de waardebepaling, een gedegen onderbouwing van het waardeoordeel, en referentieobjecten.

Wij zijn uw betrokken makelaar in de gemeente Waarde

Met jarenlange ervaring in het vak weten we wat er komt kijken bij de aan- en verkoop van een woning. Met aandacht voor uw situatie en een persoonlijke benadering begeleiden wij u door het gehele proces, vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de sleuteloverdracht.

Wij zijn dagelijks bereikbaar en nemen de tijd voor u om uw vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en uw wensen te begrijpen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u daar graag meer over.