fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

De makelaar van Kattendijke

Uw woning verkopen in Kattendijke met een makelaar die uw dorp kent

Een makelaar uit Kattendijke die kennis heeft van uw dorp en regio. De makelaar die weet waar de mogelijkheden liggen voor uw woning. Iemand die de beste voorwaarden en meest gunstige verkoopprijs voor uw woning krijgt. Dat is waar wij voor werken. Een goed gevoel hebben bij een makelaar, dat moet u en wij niet onderschatten. Dat laten we dan ook duidelijk terugkomen in onze werkwijze. Maar ‘een goed gevoel’ bij een makelaar, daar blijft het niet bij. We gaan verder dan een goed gevoel.

Uw woning te koop zetten, dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. Dat onderschatten verkopers vaak. Daar attenderen we u dan ook op. Want u zet niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw ‘thuis’. Als makelaar verdrukken we dit niet, integendeel zelfs, we werken dubbel zo hard om de beste voorwaarde voor uw woning in Kattendijke te krijgen.

Makelaar in Kattendijke die kennis heeft van uw dorp

In het verkoopproces proberen we ontspannen en tegelijk persoonlijk en professioneel, uw wensen om te zetten naar de meest gunstige verkoopvoorwaarden. Uiteraard houden we ook rekening met de koper. Ervaar onze kennis en expertise uit uw straat of dorp. Doordat we al jarenlang actief zijn in Kattendijke weten wij altijd de beste verkoopargumenten te vinden om uw woning te verkopen aan potentiële kopers.

Benieuwd geworden hoe wij u huis verkopen? We komen graag in gesprek om uw woning succesvol te verkopen.  

Neem contact op 

Waarom kiest u voor onze makelaardij uit Kattendijke

Uiteindelijk draait het voor u om maar één ding: mijn huis verkopen. Dat is dan ook direct de insteek vanuit de start van onze samenwerking.Uw huis verkopen in Kattendijke voor de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. Daarom schakelt u de makelaar van Kattendijke in.

Naast de garantie van de verkoop, draait het bij ons en voor u natuurlijk om een fijne samenwerking. Een persoonlijke, professionele en eerlijke manier van omgang. Omdat het een spannende periode is houden wij ook van een bepaalde informele en ontspannen sfeer. Dat is dan ook waar wij in willen uitblinken. Klanten waarderen onze manier van werken

Onze makelaar in Kattendijke zorgen samen met u, dat we uw woning gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces ontzorgen ze u volledig. Dankzij onze werkwijze weet u zeker dat u de maximale verkoopprijs krijgt voor uw woning.

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Onze unieke eigen wijze van verkoop 

Wat is uw huis waard? Per wanneer wilt u uit het huis zijn? Hoe zorgen we ervoor dat we niet met twee huizen komen te zitten? Wat zijn uw wensen en voorwaarde? Uiteraard kunt u verwachten dat we gebruik maken van alle mogelijke presentatie middelen. Een ervaren vastgoedfotograaf zorgt voor al het benodigde fotomateriaal van uw woning, tuin en straat. Met een 2D en 3D tekening van uw woning in Kattendijke kunnen potentiële kopers een goede indicatie krijgen van de woning. Al het fotomateriaal gebruiken we voor  de presentatie en de vindbaarheid van uw woning op de woningmarkt via Funda, Huislijn, VBO en op de website.

We kennen de woningmarkt in Kattendijke. Daardoor weten wij de de belangrijkste verkoopargumenten voor potentiële kopers. Spreken de mogelijkheden u aan?

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Koop in Kattendijke samen met onze aankoopmakelaar het door u gewilde droomhuis

Ook in de buurt van Kattendijke is de woningmarkt behoorlijk ontploft. Al jaren zijn er te weinig huizen en daar komt voorlopig geen verandering in. Het kan dus zijn dat er veel kopers zijn. Veel concurrentie dus. Verkoopprijzen gaan dikwijls over de kop. Voor een eerlijke en realistisch koopprijs schakelt u een aankoopmakelaar in.

Weten welke woningen er momenteel worden aangeboden bij Makelaardij De Groot?

Bekijk ons aanbod

Bent u klaar om uw droom woning te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Met onze aankoopmakelaar helpen we u verder:

  • We gaan uiteraard mee naar bezichtigingen, zodat we weten wat de woning waard is. 
  • Tijdens de onderhandeling geven we advies om uw bod niet te laag en niet te hoog in te zetten.
  • We regelen alle documenten, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

Wij voorkomen financiële verrassingen, nemen onderhandelingen over,leveren we samen met u de juiste documenten, taxeren de woning en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Kattendijke?

Neem contact op