fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

De makelaar van Kloetinge

Verkoop uw woning in Kloetinge met de makelaar die gegarandeerd verkoopt 

Zoekt u een makelaar met wie u uw woning in Kloetinge wilt verkopen? Makelaar de Groot vindt het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze verkoopmakelaar en werkwijze. Een goede verkoopprijs en gunstige voorwaarden, dat is waar we op sturen bij het verkopen van uw huis. Niets meer, niet minder. Maar als u denkt dat het daar bij blijft, dan heeft u het mis. Onze makelaars gaan verder dan dat. 

Er breekt namelijk een leuke, maar ook spannende tijd aan. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop die veel geld waard is, maar u zet ook uw ‘thuis’ te koop. Er breken spannende weken aan. Wat krijgt u voor uw woning en hoe snel zal het allemaal gaan? We begeleiden en ontzorgen u tijdens dit proces. Dat waarderen onze klanten. 

Makelaar in Kloetinge die uw wensenlijst omzet in goede verkoopvoorwaarden

Tijdens de oriëntatiefase proberen we ontspannen, persoonlijk en tegelijkertijd professioneel uw wensen om te zetten naar gunstige verkoopvoorwaarden. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, maar ook met die van potentiële kopers. Dit vergroot de kans op de verkoop van uw woning in Kloetinge. Ervaar onze kennis en expertise over uw straat en plaats. Doordat we al jarenlang actief zijn in Kloetinge weten wij altijd de beste verkoopargumenten te vinden om uw woning te verkopen aan potentiële kopers.

Spreekt u dit aan? We brengen ons enthousiasme graag over. Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op 

Makelaar Kloetinge

Waarom kiest u voor onze makelaardij uit Kloetinge

Uiteindelijk draait het voor u om maar één ding: mijn huis verkopen. Dat is dan ook direct de insteek vanuit de start van onze samenwerking.Uw huis verkopen in Kloetinge voor de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. Daarom schakelt u de makelaar van Kloetinge in.

Naast de garantie van de verkoop, draait het bij ons en voor u natuurlijk om een fijne samenwerking. Een persoonlijke, professionele en eerlijke manier van omgang. Omdat het een spannende periode is houden wij ook van een bepaalde informele en ontspannen sfeer. Dat is dan ook waar wij in willen uitblinken. Klanten waarderen onze manier van werken

Onze makelaar in Kloetinge zorgen samen met u, dat we uw woning gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces ontzorgen ze u volledig. Dankzij onze werkwijze weet u zeker dat u de maximale verkoopprijs krijgt voor uw woning 

Onze unieke eigen wijze van verkopen 

Wat is uw huis waard? Per wanneer wilt u uit het huis zijn? Hoe zorgen we ervoor dat we niet met twee huizen komen te zitten? Wat zijn uw wensen en voorwaarde? Uiteraard kunt u verwachten dat we gebruik maken van alle mogelijke presentatie middelen. Een ervaren vastgoedfotograaf zorgt voor al het benodigde fotomateriaal van uw woning, tuin en straat. Met een 2D en 3D tekening van uw woning in Kloetinge kunnen potentiële kopers een goede indicatie krijgen van de woning. Al het fotomateriaal gebruiken we voor  de presentatie en de vindbaarheid van uw woning op de woningmarkt via Funda, Huislijn, VBO en op de website.

We kennen de woningmarkt in Kloetinge. Daardoor weten wij de de belangrijkste verkoopargumenten voor potentiële kopers. Spreken de mogelijkheden u aan?

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Hulp van de aankoopmakelaar voor het kopen van u woning in Kloetinge

Waar het verkopen van een woning relatief eenvoudig gaat momenteel, ondervinden kopers meer problemen. De verkoopprijs van woningen schieten door het dak en gaat in veel gevallen over de vraagprijs.

Uw wilt een huis kopen. Daarom kijkt u naar de mogelijkheden van de aankoopmakelaar in de omgeving van Kloetinge U heeft uw droomwoning gezien en wilt graag iets ruimer wonen. Deze woning wilt u niet mislopen, maar u wilt ook weer niet te veel geld betalen voor de woning. Echter, heeft u al een aantal keer mis geboden. Wat nu?

Weten welke woningen er momenteel worden aangeboden bij Makelaardij De Groot?

Bekijk ons aanbod

Makelaar De Groot staat als aankoopmakelaar naast u en heeft de volgende troeven in handen:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, schatten wij de waarde in, zo betaalt u nooit te veel.
  • Onderhandelings service, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • WIj weten welke documenten u moet aanleveren. Zo bent u sneller dan andere kopers. 

Dit geeft u zekerheid en een voorsprong ten opzichte van anderen bij het kopen van de woning. Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Wilt u geen financiële verrassingen, ontzorging als het gaat om onderhandeling en het aanleveren van alle documenten? Bij vragen altijd direct een antwoord? Schakel dan de aankoopmakelaar in Kloetinge.

Neem contact op