fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Gratis online waardebepaling

Bereken de waarde van jouw woning binnen 5 minuten

Met onze gratis online rekentool weet je binnen 5 minuten welke waarde jouw woning heeft. Binnen enkele minuten ontvang je in jouw e-mail een waarde indicatie van jouw woning. We checken de benodigde informatie van jouw huisos basis van: bouwjaar, type woning, woon- en perceeloppervlakte. Die informatie vergelijken we met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij jou in de buurt. Disclaimer: het betreft altijd een indicatie. Als je de exacte waarde wilt weten, vraag dan een taxatie aan.

Met de online waarde indicatie kun je beter inschatten of het nu slim is om jouw huis te verkopen en welke verkoopprijs je kan verwachten.

Wil je binnen vijf minuten weten wat de waarde van jouw woning is?

Doe de gratis online waardebepaling

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!