fbpx

Gratis online waardebepaling

Bereken de waarde van jouw woning binnen 5 minuten

Met onze gratis online rekentool weet je binnen 5 minuten welke waarde jouw woning heeft. Binnen enkele minuten ontvang je in jouw e-mail een waarde indicatie van jouw woning. We checken de benodigde informatie van jouw huisos basis van: bouwjaar, type woning, woon- en perceeloppervlakte. Die informatie vergelijken we met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij jou in de buurt. Disclaimer: het betreft altijd een indicatie. Als je de exacte waarde wilt weten, vraag dan een taxatie aan.

Met de online waarde indicatie kun je beter inschatten of het nu slim is om jouw huis te verkopen en welke verkoopprijs je kan verwachten.

Wil je binnen vijf minuten weten wat de waarde van jouw woning is?

Doe de gratis online waardebepaling

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!
Yasmin Verberkmoes
04/04/2022
Hele prettige samenwerking gehad met Aart. Hij staat altijd open voor vragen en reageert snel. Bedankt voor alles!
Lotte Bosman
01/04/2022
We hebben een super fijne ervaring met Aart gehad. Hele fijne bezichtigingen gehad met een hele ontspannen sfeer. Zeker aan te raden!! Helpt je met elke vraag, niets is te veel! Echt een topper die Aart!
Christel Sande van der
29/03/2022
Voor de verkoop van onze (niet doorsnee) woning hadden we aan Aart een geweldige makelaar. Met zijn enthousiasme en kundigheid was ons huis vlug verkocht. Zijn persoonlijke benadering hebben ons op ons gemak gesteld tijdens deze toch wel spannende en stress volle periode.
Jacolien Slabbekoorn
28/03/2022
Fijne samenwerking. Voor wie houdt van korte lijntjes, zakelijk en toch ook persoonlijk ben je bij Aart aan het goede adres.
Andrea Mouthaan
26/02/2022
Aart is enthousiast, reageert snel en adequaat. Prettig persoonlijk contact. Deze makelaar is een aanrader!
Kees Berman
14/02/2022
Een fijne ervaring met de aankoop van ons huis, de service is heel goed! De makelaar denkt mee, zo hebben wij onze aankoop goed ervaren. Deze makelaardij is een aanrader!
Ria Zoetmulder
07/02/2022
Fijne makelaar