fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Woning aankopen

Met zekerheid uw nieuwe woning kopen

Denkt u uw droomhuis gevonden te hebben? Vertrouw dan van de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht op de persoonlijke aankoopbegeleiding van Makelaardij de Groot. Ik kijk met een objectieve en kritische blik naar de woning en weet met mijn actuele kennis van de woningmarkt altijd scherp te onderhandelen, zodat u van een goede koop verzekerd bent.

Vragen bij aankoop

Een nieuw huis zoekt u natuurlijk zelf op websites als Funda en huislijn, maar hoe moet het verder als u uw droomhuis gevonden lijkt te hebben? Waar moet u tijdens een bezichtiging op letten? Komen de vraagprijs en waarde wel overeen? Hoe haalt u het meest uit de onderhandelingen? En wat moet er allemaal geregeld worden? Makelaardij de Groot kent de antwoorden op deze en andere vragen.

Onze aankoopstrategie

Als de woning na een eerste bezichtiging nog altijd goed voelt, gaan wij samen terug. Op basis van uw woonwensen laat ik de (on)mogelijkheden van de woning zien. Ik doe onderzoek naar de staat, waarna wij samen de aankoopstrategie bepalen. Na geslaagde onderhandelingen controleer ik het voorlopige koopcontract om tot slot de eindinspectie en overdracht bij de notaris te begeleiden.

Goede investering

Als aankoopmakelaar behartig ik uitsluitend uw belangen, wat zich onder andere uit in scherpe onderhandelingen met actuele kennis van de lokale woningmarkt als uitgangspunt. Zo verdient de aankoopbegeleiding van Makelaardij de Groot zich niet alleen volledig terug, maar voorkomt u een kat in de zak en/of onterecht hoge prijs voor uw nieuwe thuis betaald.

Diverse tevreden klanten ging u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Wilt u met zekerheid uw nieuwe woning kopen? Schakel mij dan als uw aankoopmakelaar in.

Maak een afspraak