fbpx

Over ons

Makelaar met een persoonlijke touch

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Aart de Groot, sinds 2001 werkzaam in het makelaars vak. Eerst in Rotterdam en nu in Yerseke, waar mijn gezin en ik sinds 2013 wonen. Wij runnen hier een pluimvee bedrijf, en dat is een prachtig beroep! Maar toch begon ik mijn ”oude“ beroep te missen. Vandaar de keuze om weer als makelaar aan de slag te gaan!

Mijn naam is Barbera Furster, al ruim 18 jaar ben ik actief in de makelaardij. Graag denk ik met u mee als u uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen.
Omdat iedere woning en ieder mens uniek is, maak is samen met u vooraf een woonwens plan, welke past bij uw wensen. Persoonlijke benadering, openheid en duidelijkheid, dat is waar ik voor sta.

Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot is een kantoor die u graag op persoonlijke wijze helpt met uw woonwensen. Dat doe ik op een enthousiaste en verfrissende manier! Of het nu gaat om het aankopen van uw nieuwe droomhuis of het verkopen van uw huidige thuis. Naast een snelle en goede (ver)koop zijn persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid voor mij van groot belang.

Ik streef naar persoonlijke aandacht en contact. Daar zal ik net twee stapjes meer voor doen om uw woning voor een goede prijs te verkopen.

Diverse klanten waarderen onze persoonlijke aanpak

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Als makelaar benut ik al mijn ervaring voor een meer dan aantrekkelijke koop of verkoop van uw (nieuwe) thuis.

Ben ik een makelaar naar uw hart? Neem dan gerust contact met mij op.

Maak een afspraak