fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Over ons

Makelaar met een persoonlijke touch

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Aart de Groot, sinds 2001 werkzaam in het makelaars vak. Eerst in Rotterdam en nu in Yerseke, waar mijn gezin en ik sinds 2013 wonen. Wij runnen hier een pluimvee bedrijf, en dat is een prachtig beroep! Maar toch begon ik mijn ”oude“ beroep te missen. Vandaar de keuze om weer als makelaar aan de slag te gaan!

Mijn naam is Barbera Furster, al ruim 18 jaar ben ik actief in de makelaardij. Graag denk ik met u mee als u uw woning wilt verkopen of een woning wilt aankopen.
Omdat iedere woning en ieder mens uniek is, maak is samen met u vooraf een woonwens plan, welke past bij uw wensen. Persoonlijke benadering, openheid en duidelijkheid, dat is waar ik voor sta.

Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot is een kantoor die u graag op persoonlijke wijze helpt met uw woonwensen. Dat doe ik op een enthousiaste en verfrissende manier! Of het nu gaat om het aankopen van uw nieuwe droomhuis of het verkopen van uw huidige thuis. Naast een snelle en goede (ver)koop zijn persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid voor mij van groot belang.

Ik streef naar persoonlijke aandacht en contact. Daar zal ik net twee stapjes meer voor doen om uw woning voor een goede prijs te verkopen.

Diverse klanten waarderen onze persoonlijke aanpak

Als makelaar benut ik al mijn ervaring voor een meer dan aantrekkelijke koop of verkoop van uw (nieuwe) thuis.

Ben ik een makelaar naar uw hart? Neem dan gerust contact met mij op.

Maak een afspraak