fbpx

De makelaar van Kapelle

Een goed gevoel bij de makelaar die uw woning uit Kapelle verkoopt

Denkt u na over het verkopen van uw huis in Kapelle? De makelaar van Kapelle helpt u graag verder. Vindt u het verkopen van uw woning ook een spannende gebeurtenis? Veel van onze recente klanten wel, want een woning heeft veel waarde en er is vaak een persoonlijke band opgebouwd met het huis. Daarnaast ontstaat er onzekerheid over de verkoopprijs, voorwaarden en hoe lang de woning te koop komt te staan. Want u wilt niet in de situatie komen dat u met twee huizen komt te zitten.

Een woning of appartement te koop zetten is niet zomaar iets. Dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw eigen ‘thuis’. Dat onderschatten wij dan ook zeker niet. Daarom werken we dubbel zo hard om zowel de maximale verkoopprijs als de meest gunstige voorwaarde voor uw woning in Kapelle te krijgen.

Makelaar in Kapelle die uw wensenlijst omzet in goede verkoopvoorwaarden

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor Makelaar de Groot kiezen. We zijn een makelaar met veel ervaring in Kapelle waardoor een klik wordt ervaren en er vertrouwen ontstaat. Er is een goed gevoel bij ons enthousiasme en kennis van zaken. De ontspannen sfeer wordt als erg prettig ervaren en wordt door veel klanten buitengewoon gewaardeerd.

Wij kiezen voor een professionele, maar persoonlijke samenwerking. Wilt u meer weten, vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of onze resultaten? U kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken. 

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op 

Wat maakt onze makelaardij De Groot uniek? 

We verkopen uw woning. Iedereen wil zijn woning graag verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. Daar doen onze makelaars dan ook hun uiterste best voor. Maar hoe doen we dat dan? Hoe garanderen wij de verkoop? 

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!
Yasmin Verberkmoes
04/04/2022
Hele prettige samenwerking gehad met Aart. Hij staat altijd open voor vragen en reageert snel. Bedankt voor alles!
Lotte Bosman
01/04/2022
We hebben een super fijne ervaring met Aart gehad. Hele fijne bezichtigingen gehad met een hele ontspannen sfeer. Zeker aan te raden!! Helpt je met elke vraag, niets is te veel! Echt een topper die Aart!
Christel Sande van der
29/03/2022
Voor de verkoop van onze (niet doorsnee) woning hadden we aan Aart een geweldige makelaar. Met zijn enthousiasme en kundigheid was ons huis vlug verkocht. Zijn persoonlijke benadering hebben ons op ons gemak gesteld tijdens deze toch wel spannende en stress volle periode.
Jacolien Slabbekoorn
28/03/2022
Fijne samenwerking. Voor wie houdt van korte lijntjes, zakelijk en toch ook persoonlijk ben je bij Aart aan het goede adres.
Andrea Mouthaan
26/02/2022
Aart is enthousiast, reageert snel en adequaat. Prettig persoonlijk contact. Deze makelaar is een aanrader!
Kees Berman
14/02/2022
Een fijne ervaring met de aankoop van ons huis, de service is heel goed! De makelaar denkt mee, zo hebben wij onze aankoop goed ervaren. Deze makelaardij is een aanrader!
Ria Zoetmulder
07/02/2022
Fijne makelaar

Uw woning bij de makelaar van Kapelle aantrekkelijk gepresenteerd

Een huis verkopen is een spannende tijd. Zodra u kiest voor makelaar De Groot starten we met inventarisatie. Samen kijken we wat de verkoop mogelijkheden zijn. Wat is uw huis waard? Wat zijn uw wensen en voorwaarde? Uiteraard kunt u verwachten dat we gebruik maken van alle mogelijke presentatie middelen. Een ervaren vastgoedfotograaf zorgt voor al het benodigde fotomateriaal van uw woning, tuin en straat. Met een 2D en 3D tekening van uw woning in Kapelle kunnen potentiële kopers een goede indicatie krijgen van de woning. Vervolgens gebruiken we dit materiaal voor de presentatie en de vindbaarheid van uw woning op de woningmarkt via Funda, Huislijn, VBO en op de website.

Wij verbeteren uw kansen op de lokale woningmarkt. Spreken de mogelijkheden u aan?

Leg uw wensen aan ons voor. Dan bekijken we samen hoe we onze succesformule in gaan zetten voor de verkoop van uw woning in Kapelle. Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Uw huis kopen in Kapelle voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

De huizen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Bijna elk huis dat we te koop zetten, is binnen no-time verkocht. De verkoopprijs stijgt vaak flink boven de vraagprijs. Dat komt omdat er al jaren te weinig woningen zijn, ook in de buurt van Kapelle. Voor verkopers ideaal, voor kopers vaak een groot probleem.

Want de woning die u gezien heeft wilt u niet mislopen. Te veel bieden is ook geen optie. Er moet tenslotte ook nog een leuk bedrag overblijven voor de inrichting van uw nieuwe droomhuis. Nietwaar?

Weten welke woningen er momenteel worden aangeboden bij Makelaardij De Groot?

Bekijk ons aanbod

Bent u klaar om uw woning te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Een aankoopmakelaar in Kapelle geeft u meer zekerheid bij het kopen van een huis. Zij kennen de huizenmarkt in de de omgeving Kapelle goed. We gaan mee met bezichtigingen en weten wat u moet bieden. Ze helpen u met onderhandelen en het regelen van de benodigde papieren. 

Geen financiële verrassingen meer, geen stress over de onderhandelingen en aanlevering ban de juiste documenten. Taxatie van uw woning en voor al uw denkbare vragen staan wij klaar. Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar Kapelle?

Neem contact op