fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Makelaar Kapelle

Uw betrouwbare makelaar in de gemeente Kapelle

Heeft u wensen om in de mooie gemeente Kapelle te komen wonen? Of wilt u uw eigen woning met succes verkopen? Bij Makelaardij de Groot begrijpen we dat deze stappen belangrijk zijn en gepaard gaan met veel emoties en beslissingen. Daarom staan wij klaar om u persoonlijk en deskundig te begeleiden.

Zowel bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning staat u als klant op de eerste plaats. Met een professionele aanpak, jaren ervaring in het vak en uw belangen in gedachten, streven wij ernaar om het proces voor u zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Wilt u een woning kopen in de gemeente Kapelle? 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de gemeente Kapelle, gelegen in het hart van Zeeland? Dan helpen wij u maar al te graag. Als ervaren aankoopmakelaar in de regio weten we wat er speelt op de woningmarkt en kunnen wij u natuurlijk helpen bij het vinden van die ene woning die voldoet aan alle wensen. 

In een kennismakingsgesprek maken wij uw wensen inzichtelijk. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar mogelijke woningen, gaan we mee naar bezichtigingen en geven we eerlijk advies over de mogelijkheden en eventuele valkuilen van de woningen die u interesse hebben gewekt. Tot en met de sleuteloverdracht kunt u op ons vertrouwen!

Neem contact op 

Makelaar Kapelle

Verkoop uw woning met zorg en aandacht in Kapelle

Bent u van plan om uw woning in Kapelle te verkopen? Dan begrijpen wij bij Makelaardij de Groot dat dit een belangrijke beslissing is die u met zorg en aandacht wilt nemen. Wij zetten onze expertise in om de woning de aandacht te geven die het verdient. 

Zo presenteren wij uw woning op een optimale wijze en begeleiden wij voor u de bezichtigingen met potentiële kopers. Ook staan we klaar tijdens de onderhandelingen en nemen we alle juridische vraagstukken uit handen. Tot en met de sleuteloverdracht zijn wij uw betrokken adviseur tijdens de verkoop van uw geliefde woning.

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Andries Murre
19/10/2022
Ons huis verkocht bij Makelaar de Groot. Makelaar denkt mee in wensen, is gedreven, en heeft veel kennis en ervaring. We zijn erg tevreden hoe dit proces is verlopen.
Amanda Paulusse
14/09/2022
Zeer goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd over het hele verkooptraject. Reageert snel op appjes en mailtjes, goed bereikbaar.
suzanne barbery
11/06/2022
Super geholpen door makelaardij de groot. Veel informatie en ideeën gekregen omtrent een verbouwing. Ook het taxatierapport is keurig en snel opgemaakt.
Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!

Uw woning taxeren in Kapelle? 

Een taxatie is nodig wanneer u uw woning wilt verkopen, de waarde van uw woning zou willen weten in verband met een financiële afwikkeling, of uw huidige hypotheek mogelijk wilt oversluiten. 

Onze gecertificeerde taxateurs bij Makelaardij de Groot staan voor u klaar om een nauwkeurige taxatie uit te voeren. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen wij ervoor dat u een gedegen taxatierapport ontvangt dat voldoet aan alle vereisten. We kijken grondig naar de staat van het pand, eventuele uitgevoerde verbouwingen, en de omgeving waarin het zich bevindt. 

Het taxatierapport dat daaruit volgt bestaat onder andere uit de marktwaarde van het getaxeerde object, een uitgebreide omschrijving, het doel van de waardebepaling, een gedegen onderbouwing van het waardeoordeel en enkele referentieobjecten.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Bij Makelaardij de Groot in Kapelle bent u verzekerd van

  • Een persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces
  • Een vast aanspreekpunt waar persoonlijke aandacht op 1 staat
  • Scherpe en eerlijke tarieven
  • Een betrouwbare makelaardij dat aangesloten is bij de brancheorganisatie VBO

Uw makelaar in Kapelle: Laat u deskundig adviseren

Het aan- of verkopen van een woning is niet iets dat u dagelijks doet. Als betrokken makelaar bieden wij graag een helpende hand om de woning van uw dromen te vinden of uw huidige woning met succes te verkopen. 

We begrijpen de lokale markt in en rondom Kapelle, zetten in op een betrokken samenwerking en streven naar een resultaat waar u met een tevreden gevoel op terugkijkt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we graag meer over onze dienstverlening.