fbpx
Makelaardij de Groot
Makelaardij de Groot

Makelaar Zeeland

Erkend makelaar in de provincie Zeeland

Zoekt u een betrokken en ervaren makelaar in de provincie Zeeland? Met Makelaardij de Groot aan uw zijde bent u verzekerd van deskundige begeleiding en persoonlijke service bij zowel de aankoop als verkoop van uw woning. Wij kennen de Zeeuwse woningmarkt door en door en zetten onze kennis en ervaring in om uw woondromen waar te maken.

We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op de krappe woningmarkt, weten wat er speelt in de verschillende steden en dorpen en kunnen u alles vertellen over de laatste trends en prijsontwikkelingen. Daar kunt u op vertrouwen. 

  • Persoonlijke aandacht op de eerste plaats
  • Uw betrokken makelaar in Zeeland
  • Voor de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning
  • Een vast aanspreekpunt gedurende de samenwerking
  • Aangesloten is bij de brancheorganisatie VBO

Neem contact op 

Makelaar Zeeland

Makelaardij Zeeland: Uw betrokken makelaar in de provincie

Vanuit ons makelaarskantoor, gevestigd in de gemeente Reimerswaal, helpen wij u graag bij de aan- of verkoop van uw woning. Met jarenlange ervaring als makelaar in de provincie Zeeland weten we precies wat er speelt en kunnen we u voorzien van deskundig advies dat volledig is afgestemd op uw situatie en wensen. Wij kennen de lokale markt inmiddels op ons duimpje en gebruiken deze kennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

In de regio Zeeland staan we bekend als een warme en betrokken partij. We zetten dan ook in op een prettige samenwerking, waarbij uw belangen op de eerste plaats staan. 

“Makelaardij de Groot is uw vertrouwde makelaar in de provincie Zeeland.”

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Een woning kopen in Zeeland? Wij zijn uw aankoopmakelaar

Heeft u plannen om naar het mooie Zeeland te verhuizen? Of woont u al jaren met veel plezier in Zeeland en heeft u nu de wens om een nieuw huis te kopen? Wij zijn uw betrouwbare aankoopmakelaar in de Zeeuwse provincie en helpen u graag bij het vinden van een woning die voldoet aan al uw wensen. 

Dat begint bij een kennismakingsgesprek, waar we uw wensen in kaart brengen en op basis daarvan de zoektocht naar potentiële woningen starten. Vervolgens kunnen we desgewenst mee naar bezichtigingen, zijn wij uw adviserende partner bij onderhandelingen en begeleiden we u bij alle administratieve stappen die komen kijken bij de aankoop van een woning. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat het hele proces soepel en stressvrij verloopt.

Bekijk ons aanbod

Uw woning verkopen in Zeeland?

Wij begrijpen dat het verkopen van een woning een belangrijke stap is. Niet alleen wilt u een goede prijs voor de woning ontvangen, het is ook emotionele beslissing waarbij veel herinneringen een rol spelen. U verkoopt immers toch een stukje van uw leven. Als ervaren verkoopmakelaar houden rekening met uw belangen en zorgen we voor een prettig verkoopproces, waarbij we streven naar optimale resultaten. 

We zetten uw woning in de verkoop, zorgen voor een optimale woningpresentatie en begeleiden de bezichtigingen om potentiële kopers te overtuigen van de unieke charme van uw huis. En natuurlijk staan we ook paraat voor het opstellen van het koopcontract en de sleuteloverdracht. Gedurende onze werkzaamheden houden we uiteraard rekening met uw belangen en wensen.

Uw woning laten taxeren in Zeeland? 

Ook voor het taxeren van uw woning bent u bij Makelaardij de Groot aan het juiste adres. Een taxatie kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer u  een hypotheek wilt aanvragen, uw woning wilt verkopen of wanneer u voor fiscale doeleinden een nauwkeurige waardebepaling nodig heeft.

Zodra wij de opdracht hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak met u of de verkopers maken voor het opnemen van uw woning of aangekochte woning. In de meeste gevallen kan dit binnen enkele werkdagen. Tijdens een taxatie wordt onder andere gekeken naar de staat van het object, eventuele uitgevoerde verbeteringen of verbouwingen en de woonomgeving. 

Vervolgens ontvangt u een taxatierapport met onder andere de marktwaarde van het getaxeerde object, een omschrijving, het doel van de waardebepaling, een onderbouwing van het waardeoordeel en enkele referentie objecten.

Ons werkgebied in Zeeland

Als ervaren makelaar in de provincie Zeeland zijn wij doorgaans te vinden in de gemeente Reimerswaal. Maar ons werkgebied in Zeeland strekt zich ook uit over verschillende gemeenten. Zo zijn wij ook actief in de gemeente Kapelle en gemeente rondom Goes. Onze expertise en lokale kennis stellen ons in staat om klanten te ondersteunen bij zowel de aan- als verkoop van woningen in deze gemeenten. Wel zo prettig. 

Laat u deskundig adviseren door Makelaardij de Groot

Bij Makelaardij de Groot vinden wij het ontzettend belangrijk om toegankelijk en bereikbaar te zijn. In de provincie Zeeland staan we dan ook bekend als een warme en betrokken partij waar u altijd met uw vragen terechtkunt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. Wij zijn dagelijks bereikbaar en nemen altijd de tijd voor onze klant. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u daar graag meer over.