fbpx

De makelaar van Krabbendijke

Een goed gevoel bij de makelaar die uw woning uit Krabbendijke verkoopt

Denkt u na over het verkopen van uw huis in Krabbendijke? De makelaar van Krabbendijke helpt u graag verder. Vindt u het verkopen van uw woning ook een spannende gebeurtenis? Veel van onze recente klanten wel, want een woning heeft veel waarde en er is vaak een persoonlijke band opgebouwd met het huis. Daarnaast ontstaat er onzekerheid over de verkoopprijs, voorwaarden en hoe lang de woning te koop komt te staan. Want u wilt niet in de situatie komen dat u met twee huizen komt te zitten.

Een woning of appartement te koop zetten is niet zomaar iets. Dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw eigen ‘thuis’. Dat onderschatten wij dan ook zeker niet. Daarom werken we dubbel zo hard om zowel de maximale verkoopprijs als de meest gunstige voorwaarde voor uw woning in Krabbendijke te krijgen.

Makelaar in Krabbendijke die uw wensenlijst omzet in goede verkoopvoorwaarden

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor Makelaar de Groot kiezen. We zijn een makelaar met veel ervaring in Krabbendijke waardoor een klik wordt ervaren en er vertrouwen ontstaat. Er is een goed gevoel bij ons enthousiasme en kennis van zaken. De ontspannen sfeer wordt als erg prettig ervaren en wordt door veel klanten buitengewoon gewaardeerd.

Wij kiezen voor een professionele, maar persoonlijke samenwerking. Wilt u meer weten, vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of onze resultaten? U kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken. 

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op 

Waarom kiest u voor makelaar de Groot in Krabbendijke?

Schakelt u een makelaar in omdat u uw woning in Krabbendijke voor de beste prijs en voorwaarden wilt verkopen? 

Ja, natuurlijk! U maakt gebruik van de kennis en expertise van de makelaar uit Krabbendijke.

Onze makelaar zorgt samen met u, dat we uw woning succesvol gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces van uw woning ontzorgen ze u volledig. Dit betekent dat alle praktische zaken uit handen genomen worden. Zodra we een potentiële koper hebben stellen we u op de hoogte van de vraagprijs en de voorwaarde.

Diverse tevreden klanten gingen u voor:

Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!
Yasmin Verberkmoes
04/04/2022
Hele prettige samenwerking gehad met Aart. Hij staat altijd open voor vragen en reageert snel. Bedankt voor alles!
Lotte Bosman
01/04/2022
We hebben een super fijne ervaring met Aart gehad. Hele fijne bezichtigingen gehad met een hele ontspannen sfeer. Zeker aan te raden!! Helpt je met elke vraag, niets is te veel! Echt een topper die Aart!
Christel Sande van der
29/03/2022
Voor de verkoop van onze (niet doorsnee) woning hadden we aan Aart een geweldige makelaar. Met zijn enthousiasme en kundigheid was ons huis vlug verkocht. Zijn persoonlijke benadering hebben ons op ons gemak gesteld tijdens deze toch wel spannende en stress volle periode.
Jacolien Slabbekoorn
28/03/2022
Fijne samenwerking. Voor wie houdt van korte lijntjes, zakelijk en toch ook persoonlijk ben je bij Aart aan het goede adres.
Andrea Mouthaan
26/02/2022
Aart is enthousiast, reageert snel en adequaat. Prettig persoonlijk contact. Deze makelaar is een aanrader!
Kees Berman
14/02/2022
Een fijne ervaring met de aankoop van ons huis, de service is heel goed! De makelaar denkt mee, zo hebben wij onze aankoop goed ervaren. Deze makelaardij is een aanrader!
Ria Zoetmulder
07/02/2022
Fijne makelaar

Aantrekkelijke presentatie van uw woning bij de makelaar van Krabbendijke

Zodra u kiest voor makelaar De Groot starten we met de spannende verkoopperiode. Uiteraard kunt u verwachten dat we gebruik maken van alle mogelijke presentatie middelen. Zo maakt een ervaren vastgoedfotograaf al het benodigde fotomateriaal van uw woning, tuin en straat. Daarnaast zorgen we voor een 2D en 3D tekening van uw woning in Krabbendijke. Vervolgens gebruiken we dit materiaal voor de presentatie en de vindbaarheid van uw woning op de woningmarkt via Funda, Huislijn, VBO en op de website.

Zo verbeteren we uw positie op de woningmarkt. Spreken de mogelijkheden u aan? 

Wilt u meer weten over onze formule en de werkwijze in Krabbendijke? Ontdek het tijdens een gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

Woning kopen of verkopen Goes

Uw huis kopen in Krabbendijke voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

De huizen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Bijna elk huis dat we te koop zetten, is binnen no-time verkocht. De verkoopprijs stijgt vaak flink boven de vraagprijs. Dat komt omdat er al jaren te weinig woningen zijn, ook in de buurt van Krabbendijke. Voor verkopers ideaal, voor kopers vaak een groot probleem.

Want de woning die u gezien heeft wilt u niet mislopen. Te veel bieden is ook geen optie. Er moet tenslotte ook nog een leuk bedrag overblijven voor de inrichting van uw nieuwe droomhuis. Nietwaar?

Weten welke woningen er momenteel worden aangeboden bij Makelaardij De Groot?

Bekijk ons aanbod

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Een aankoopmakelaar in Krabbendijke geeft u meer zekerheid bij het kopen van een huis. Zij kennen de huizenmarkt in de de omgeving Krabbendijke goed. We gaan mee met bezichtigingen en weten wat u moet bieden. Ze helpen u met onderhandelen en het regelen van de benodigde papieren. 

Geen financiële verrassingen meer, geen stress over de onderhandelingen en aanlevering ban de juiste documenten. Taxatie van uw woning en voor al uw denkbare vragen staan wij klaar. Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar Krabbendijke?

Neem contact op