fbpx

Woning verkopen

Snel en goed uw woning verkopen

U wilt uw woning – het liefst zo snel mogelijk – verkopen?! Dan is het van belang dat uw woning zich in het brede aanbod positief onderscheidt van de andere woningen. Makelaardij de Groot zorgt er altijd voor dat uw woning met een goede prijs en aantrekkelijke presentatie bij potentiële kopers in het oog springt, wat de kans op een snelle en goede verkoop aanzienlijk verhoogt.

Gratis waardebepaling

Bij Makelaardij de Groot begint de verkoop van uw woning met een persoonlijke kennismaking en een gratis geheel vrijblijvende waardebepaling. Met actuele kennis van de woningmarkt en alle gegevens als bouwjaar, ligging, grootte en afwerking op een rijtje geeft makelaar Aart de Groot een goed advies over de huidige marktwaarde en verkoopmogelijkheden van uw woning.

Aantrekkelijke presentatie

Pas na uw besluit met Makelaardij de Groot in zee te gaan, wordt het altijd spannende verkoopproces opgestart. Er komt een ervaren vastgoed fotograaf die legt alles sfeervol vast tevens komt er een twee en drie D tekening van de woning.

Deze foto`s en tekeningen vergroten we de vindbaarheid van uw woning. Wij presenteren de woning optimaal via Funda, Huislijn, VBO en komt op deze website te staan.

Persoonlijke begeleiding

Natuurlijk benut Makelaardij de Groot ook de sociale media, mogelijk aangevuld met meer creatieve oplossingen zoals huis-aan-huis te verspreiden mailing. Als verkoopmakelaar begeleid ik de bezichtigingen. Ik laat de potentiële koper zien dat er een plek is voor hun eisen en wensen in wellicht hun toekomstige droomhuis.

Heeft u al een koper voor de woning?

Al u al een koper voor u woning hebt gevonden dan kan Makelaardij de Groot u helpen met de papierwinkel zoals koopovereenkomst, kadaster stukken, lijst roerende zaken, vragenlijst koper en energielabel en de afhandeling via de notaris. Dit alles doen we voor een vast bedrag.

Diverse tevreden klanten ging u voor:

Astrid Sinke
01/05/2022
Mede dankzij Aart onze woning héél snel verkocht. Fijne contacten en professionele begeleiding, wij zijn zeer tevreden!!
Corne Corbijn
07/04/2022
Staat altijd voor je klaar als je vragen had. Duidelijk en zonder poespas. Weet waar hij over praat. Goeie en sociale verkoper. Keurig gedaan makelaardij de Groot!!
Yasmin Verberkmoes
04/04/2022
Hele prettige samenwerking gehad met Aart. Hij staat altijd open voor vragen en reageert snel. Bedankt voor alles!
Lotte Bosman
01/04/2022
We hebben een super fijne ervaring met Aart gehad. Hele fijne bezichtigingen gehad met een hele ontspannen sfeer. Zeker aan te raden!! Helpt je met elke vraag, niets is te veel! Echt een topper die Aart!
Christel Sande van der
29/03/2022
Voor de verkoop van onze (niet doorsnee) woning hadden we aan Aart een geweldige makelaar. Met zijn enthousiasme en kundigheid was ons huis vlug verkocht. Zijn persoonlijke benadering hebben ons op ons gemak gesteld tijdens deze toch wel spannende en stress volle periode.
Jacolien Slabbekoorn
28/03/2022
Fijne samenwerking. Voor wie houdt van korte lijntjes, zakelijk en toch ook persoonlijk ben je bij Aart aan het goede adres.
Andrea Mouthaan
26/02/2022
Aart is enthousiast, reageert snel en adequaat. Prettig persoonlijk contact. Deze makelaar is een aanrader!
Kees Berman
14/02/2022
Een fijne ervaring met de aankoop van ons huis, de service is heel goed! De makelaar denkt mee, zo hebben wij onze aankoop goed ervaren. Deze makelaardij is een aanrader!
Ria Zoetmulder
07/02/2022
Fijne makelaar

Ook uw woning succesvol verkopen?

Maak een afspraak